Tuvaletini yapmak için duran şoför felakete yol açtı

Bolu'da bir hafif ticari aracın, şoförünün tuvaletini yapmak için emniyet şeridine park ettiği kamyona çarpması üzerine gerçekleşen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Tuvaletini yapmak için duran şoför felakete yol açtı

Bolu TEM Otoyolu’nda, sürücüsünün tuvaletini yapmak için emniyet şeridine park ettiği kamyona çarpan hafif ticari araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Kazanın yaşandığı yerin 100 metre gerisinde dinlenme tesisi olduğu belirlendi.

Kaza, saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Yukarısoku mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüe giden H.S.(21) yönetimindeki 06 BY 2605 plakalı hafif ticari araç, M.Ö.'nün emniyet şeridine park ettiği 06 KD 330 plakalı kamyona çarpıp devrildi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde araçtaki B.A.K.'nin (21) yaşamını yitirdiği belirlendi. Sıkışına sürücü H.S. ile E.Ş. (21) ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

B.A.K.'nin cenazesi incelemenin ardından morga gönderildi.

100 METRE GERİDE DİNLENME TESİSİ VARMIŞ

Bu arada, M.Ö.'nün duraklama yapmanın yasak olduğu TEM Otoyolu'nda tuvaletini yapmak için aracını park ettiği belirtildi. Gözaltına alınan M.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın olduğu yerin 100 metre gerisinde bir dinlenme tesisi olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler