HDP’liler ile MHP'liler cadde ortasında birbirine girdi 

Bolu'da dün gece HDP'liler ile MHP'liler arasında yaşanan gerginlik bugün tekme tokat kavgayla sürdü.

HDP’liler ile MHP'liler cadde ortasında birbirine girdi 

Bolu’da, dün gece saatlerinde HDP’liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında caddeye asılan HDP bayrakları nedeniyle başlayan gerginlik bugün kavgaya dönüştü. Caddede karşılaşan HDP'li ve MHP'li iki grup tekme tokat birbirine girdi. 

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) binası önüne dün gece saatlerinde parti bayrakları asıldı. Bayrakların asıldığını gören vatandaşlar duruma tepki göstererek asılı olan bayrakları indirdikten sonra cadde üzerinde yaktı. Bayrakların yakıldığı sırada HDP üyeleri ile MHP'liler arasında kısa süreli yaşanan gerginlik polis ekiplerinin müdahalesiyle kavgaya dönüşmeden sona erdi. 

Tekmeler havada uçuştu 

Dün gece saatleri itibariyle şehir merkezinde devam eden gerginlik bugün akşam saatlerinde iki grubun caddede karşılaşmasıyla kavgaya dönüştü. İzzet Baysal Caddesi üzerinde karşılaşan HDP üyeleri ile MHP'li grup bir anda tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdılar.

Çevredeki vatandaşların da karıştığı kavgada olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kalabalık grup polis ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle ayrıldı. 

Kavgada, HDP üyeleri parti binalarına kaçarken, yaralananlar önce tedavileri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler