Arkadaşını öldürdü Trabzon'a kaçarken yakalandı

Çıkan tartışma sonrasında arkadaşını öldüren kişi Trabzon'a kaçmaya çalışırken yakalandı.

Arkadaşını öldürdü Trabzon'a kaçarken yakalandı

Bolu’da, dün birlikte alkol aldıktan sonra çıkan tartışma sonucu kendisine pompalı tüfek çeken arkadaşı 30 yaşındaki B.İ.'yi tabancayla vurup öldürdükten sonra Trabzon’a kaçmaya çalışan K.T., Giresun’da yakalandı. Bolu’ya getirilen K.T. adliyeye sevk edildi.


Olay, dün sabaha karşı 04.00 sıralarında Paşaköy Mahallesi Kuruçeşme Sokak’ta meydana geldi. 30 yaşındaki B.İ., birlikte alkol aldığı 2 arkadaşını evlerine bırakmak için otomobiliyle yola çıktı. B.İ. ve barda garsonluk yapan arkadaşı K.T. arasında iş meselesi yüzünden küfürleşmeye varan tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle B.İ., K.T.'yi darp ettikten sonra pompalı tüfek çekti. K.T. da belinden çıkardığı tabancayla B.İ.’yi öldürdü, yanlarında bulunan Ş.Y.’yi de bacağından yaraladı.

Olayın ardından silahı Karacasu Beldesi’ndeki bir ormanlık alana atan K.T., daha sonra 3 yakınından Trabzon’da yeğeninin düğününe gideceği için kendisini otomobille bırakmalarını istedi. K.T. ve 3 yakını Giresun’da polis tarafından yakalandı. Bolu’ya getirilen katil zanlısı suçunu itiraf edip, Cumhuriyet Savcısı ve polis eşliğinde silahı attığı yeri gösterdi.

K.T.'nin emniyetteki ifadesinde, “Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti. Canımı kurtarmak için yaptım. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan K.T. ve isimleri öğrenilemeyen 3 yakını adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler