Zorlu Otel'de farklı yılbaşı

Zorlu Grand Hotel'de 2009 yılına misafirleriniz nasıl girecek? Bu yıl misafirlerimize özel sürprizlerimiz olacak. Sanat müziği orkestrası ve ayrıca Grup Voice eşliğinde Balo Salonunda bir programımız olacak. Zengin Meze Tabağı, Ispanak ve kaşarlı krep, Şe

Zorlu Otel'de farklı yılbaşı

Zorlu Grand Hotel'de 2009 yılına misafirleriniz nasıl girecek?

Bu yıl misafirlerimize özel sürprizlerimiz olacak. Sanat müziği orkestrası ve ayrıca Grup Voice eşliğinde Balo Salonunda bir programımız olacak. Zengin Meze Tabağı, Ispanak ve kaşarlı krep, Şefin Salatası, Özel soslu dana bonfile ve tatlıdan oluşan çok zengin bir menümüz var. Gece sonunda misafirlerimize çorba servisi de yapacağız. İçki de limitsiz olarak servis edilecek.Ayrıca 2009 yılını otelimizde karşılayan tüm misafirlerimiz otelimizde ücretsiz konaklayabilecek ve ertesi gün saat 15:00'a kadar sürecek olan Brunch servisinden yararlanabilecek. Tüm bunların yanında sağlık kulübü kullanımı da ücretsiz olacak.

Çok güzel ve iddialı bir programınız var peki kişi başı ücretler nasıl?

Yılbaşı paketimiz kişi başı 150 YTL olacak.

Böyle bir dönemde bu kaliteyi bu kadar ucuza sunmak çok güzel bir hizmet. Sadece oda fiyatına harika bir yılbaşı programı sunuyorsunuz.

Otelimizin açılışından bu güne kadar 11 yıl süresince 1 sene ramazan ayı hariç her yıl yılbaşı programı yaptık. Bu yıl 12. si gerçekleşecek. Yılbaşı gecesi otelimizi kullanan misafirlerimizin büyük çoğunluğunu Trabzon'da yaşayan misafirlerimiz oluşturuyor.Biz istedik ki yıllardır lobi,pastane,toplantı salonları v.b alanları kullanan misafirlerimiz otelimizin konforundan da yararlansın ve bir geceyi otelimizde geçirsin. Bu düşünce ile konaklama fiyatını balo fiyatına dahil ettik. Tüm Trabzon'luları Zorlu Grand Hotel Yılbaşı Balosu'na bekliyoruz.

 31 Aralık 2008 Yılbaşı programı saat:20:00 de Balo Salonu'nda başlayacak olup, programda Türk sanat müziği grubu ve grup Voice sahne alacaklardır. Üstün hizmet anlayışımız ile keyfine ve lezzetine doyamayacağınız bu eşsiz geceye  sizleri davet ediyoruz.

Sizlere özel hazırladığımız yılbaşı  programında beraber olmak üzere, mutlu yıllar  diler, saygılar sunarız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel