'Zengin koca' kıskançlığı mahkemede sonuçlandı!

Kendisinin kız kardeşinden daha zengin olmasını kabul edemediği için kıskanan kız kardeşini sokak ortasında döverek darp edince 150 gün hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon'da 6 ay önce Yeşiltepe Mahallesinde meydana gelen olayda kendisinden zengin biriyle

'Zengin koca' kıskançlığı mahkemede sonuçlandı!

Kendisinin kız kardeşinden daha zengin olmasını kabul edemediği için kıskanan kız kardeşini sokak ortasında döverek darp edince 150 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon'da 6 ay önce Yeşiltepe Mahallesinde meydana gelen olayda kendisinden zengin biriyle evlendiği için kız kardeşini kıskandığı için sokak ortasında darp ederek saçını başını yolan kız kardeş yargılandığı mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 1. Sulh Ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında kıskandığı kız kardeşini döverek yaralayan N. A. (52) ve kız kardeşi N.A.(40) hakim karşısına çıktı. Mahkemede TCK 86/2 maddesi gereği kasten yaralama sucundan 4 ay ile 1 yıl arasında hapis istemiyle dava açılan , N.A. 5 ay hapis cezasına çarptırılırken N. A.ise beraat etti.

KARDEŞİMLE ARAM İYİ DEĞİLDİ

Kız kardeşiyle kıskançlık yüzünden sorsunlar yaşadığını ve bu yüzden kız kardeşi tarafından kendisinin de dövülerek darp edildiğini belirten N. A. verdiği ifadesinde," Kız kardeşimle aram iyi değildi. Beni devamlı tahrik ediyordu. Bu yüzden aramızda tartışma çıktı. Beni saçlarımdan tutarak yere yatırarak darp etti. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

SACIMI BAŞIMI YOLDU

Maddi durumunun iyi olması nedeniyle kız kardeşi tarafından sürekli olarak rahatsız edildiğini belirten N.A.,"Bu yüzden kız kardeşimle aram iyi değildi. Sebebi de benim eşimin zengin olmasıydı. Kız kardeşim bu durumu bir türlü kabul edemiyordu. Yolda yürürken bu yüzden tartıştık. Ayakkabısıyla başıma vurdu. Beni yere yatırarak sacımı yoldu. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel