Zağnos'ta ilahi esintiler

Trabzon Belediyesinin 2009 yılında başlatıp geleneksel hale getirdiği Zağnos etkilikleri ile Ramazan ayı Trabzon'da bir başka güzel yaşanıyor. Vatandaşların bu yıl 5.si düzenlenen etkinliklere olan ilgisi artarak devam ediyor. Zağnos Vadisinde yapılan etk

Zağnos'ta ilahi esintiler
Trabzon Belediyesinin 2009 yılında başlatıp geleneksel hale getirdiği Zağnos etkilikleri ile Ramazan ayı Trabzon'da bir başka güzel yaşanıyor. Vatandaşların bu yıl 5.si düzenlenen etkinliklere olan ilgisi artarak devam ediyor. Zağnos Vadisinde yapılan etkinliklerde söylenen ilahiler okunan kuranlar ve yapılan vaazı nasihatler etkinliklere ayrı bir anlam katıyor.
 
Ramazan ayının ruhunun yansıtıldığı programlarda vatandaşlara manevi bir ziyafet yaşatılıyor. Zağnos etkinliklerinde okunan Kur’an dinleyenleri mest ediyor. Trabzon Müftülüğüne bağlı merkez camii hafızlarının okuduğu Kuran'ın ve semazenlerin gösterileri Zağnos Burçlarında yankılaması dinleyenleri adeta büyülüyor. Vatandaşların Cennetten gelen esintiler diye adlandırdığı Kuran tilaveti Zağnos Vadisinde yankılanmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel