Yomra'da yayla yollarına inceleme

İncelemeye, Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan Kurucu Başkan Kahraman Sezgin, bir önceki Yönetim kurulu üyesi Eyüp Çuvalcı, İl Özel İdare Meclis üyesi Hasan Albayrak, Özdil Belde Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, Oymalıtepe Belde Belediye Başkanı Met

Yomra'da yayla yollarına inceleme
İncelemeye, Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Eyüp Ergan Kurucu Başkan Kahraman Sezgin, bir önceki Yönetim kurulu üyesi Eyüp Çuvalcı, İl Özel İdare Meclis üyesi Hasan Albayrak, Özdil Belde Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, Oymalıtepe Belde Belediye Başkanı Metin Şahin Ak Parti ilçe yöneticileri Ak Partiye Katılan Has Parti İlçe Başkanı Ahmet İnce ve bir grup partili katıldı.
 
Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Eyyüp Ergan, “Yomra-Taşköprü Devlet Karayolu güzergahından Taşköprü yaylasına kadar inceleme yaptık. Halka daha iyi hizmet verebilmek için omuz omuza vererek çalışıyoruz. Bu vesile ile İl Özel İdare, Özdil Belde Belediyesi ve Oymalıtepe Belde belediyesi tarafından ortaklaşa kurulmuş olan bir ekiple ilçemize bağlı tüm yayla yollarının bakımlarının çok büyük bir kısmı tamamlanmıştır. Yaz mevsiminde yaylalara çıkan ilçe sakinlerimizin çok daha güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için elimizden geleni yapmaktayız. Yapılan bu hizmetler karşısında insanların bizlere teşekkür ediyor olmaları bizlere huzur veriyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel