Yolu yap oyu kap!

Mahalli İdareler Genel seçimleri öncesinde Fatih mahallesinin Tanjant Yolu ile bağlantısını sağlayacak yolun açılması için esnaf ve mahalle halkı tarafından belediye başkan adaylarına yönelik başlatılan kampanya ses getirdi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Fa

Yolu yap oyu kap!

Mahalli İdareler Genel seçimleri öncesinde Fatih mahallesinin Tanjant Yolu ile bağlantısını sağlayacak yolun açılması için esnaf ve mahalle halkı tarafından belediye başkan adaylarına yönelik başlatılan kampanya ses getirdi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, beraberinde AK Parti Trabzon milletvekili Asım Aykan, İl Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olduğu halde Kuran Kursu mevkiindeki bir çay salonunda mahalle halkı ve esnafla bir araya geldi. Esnaf ve mahalle halkı, Bakan Özak'a sorunlarını anlatarak taleplerini dile getirdi, yolu yapacak adaya oy vereceklerini söyledi.

Vatandaşları dinleyen ve projeleri inceleyen Bakan Özak, bağlantı yolunun mahalle açısından önemini bildiklerini belirterek yolun açılması için ellerinden geleni yapacaklarına söz verdi.

Trabzon Belediyesi'ne talip olduklarını anlatan Bakan Özak, “Bu yol yapılmalı, bu bizim görevimiz. Biz de belediyeye talibiz. Kazansak da kaybetsek de bu yolu yapacağız. Çünkü bu Trabzon'a hizmettir” dedi.

Trabzon Belediyesi'ni eleştiren Bakan Özak, Trabzon'a çok güzel hizmetler yaptıklarını ancak belediyenin bunları sahiplendiğini kaydederek şöyle konuştu:

“Trabzon'a çok güzel hizmetler yaptık, büyük paralar harcadık. Biz palavra atmıyoruz, yapamayacağımız şeylerin sözünü vermiyoruz. Biz çöp sorununu çözdük, kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdik ama tabelayı belediye astı, hizmetleri sahiplendi. Trabzon'da çok güzel işler yaptık. Belediye de bu frekansta olsa çok daha güzel şeyler olacak. Ancak Belediye, Hükümetin yaptığı işleri sahipleniyor. Biz seçim yaklaştıkça bunları her yerde anlatacağız. Halkın üzüntülü ve mutlu gününde yanında olmak önemli bir insanlık görevidir ancak bize iş yapacak adam lazım.”

Bakan Özak ve beraberindekiler daha sonra mahalle halkı ile birlikte açılması talep edilen bağlantı yolunun bulunduğu alanda inceleme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel