Yine o kavşak yine kaza !

Trabzon'un Sürmene İlçesi’nin girişindeki kavşakta gün geçmiyor ki, bir kaza daha yaşanmasın.Önceki gün 3 aracın birbirine girdiği kavşakta, dün yeni bir kaza meydana geldi. Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı kavşakta, artan kazalara rağmen gerekli tedbi

Yine o kavşak yine kaza !

Trabzon'un Sürmene İlçesi’nin girişindeki kavşakta gün geçmiyor ki, bir kaza daha yaşanmasın.

Önceki gün 3 aracın birbirine girdiği kavşakta, dün yeni bir kaza meydana geldi. Hiçbir uyarı levhasının bulunmadığı kavşakta, artan kazalara rağmen gerekli tedbirlerin alınmaması tepkilere neden oluyor.
 
İl Genel Meclisi Üyesi Ekrem Yılmaz, “Tedbir alınması için illaki ölüm mü bekleniyor” şeklinde tepki gösterdi.
 
Trabzon'un Sürmene ilçesinin girişindeki kavşak kazalara davetiye çıkarıyor.
 
Önceki gün 3 aracın birbirine girdiği kavşakta dün de kaza meydana geldi. Kavşakta artan kaza sayısına rağmen hiçbir tedbirin alınmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.  Kavşakta 'dur' levhası haricinde hiçbir uyarı levhası ya da trafik lambası bulunmuyor.
 
Kaza sayısındaki artışı doğrulayan ilçe yetkilileri ise kavşaktaki problem olup olmadığı konusunda karar merciinin mühendisler olduğuna dikkati çekiyor. 
 
Sürmene Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi Ekrem Yılmaz, maddi hasarlı kazaların dikkate alınmamasına anlam veremediklerini ifade ederek, "Önceki gün 3 araç birbirine girdi. Dün yine kaza oldu. O kavşaktan geçenler mutlaka kaza yapmak zorundadır. Kaza yapmadan geçemezler. Çünkü bu yol öyle ayarlanmış. Bu kadar uyarımıza rağmen hiçbir şey yapılmadı. Daha ne yapalım?
 
Tedbir alınması için illa ölümlü trafik kazası mı olması gerekiyor. Karayolları 10. Bölge Müdürü bu yolu görmüyor mu? Bunca şikayete rağmen neden önlem alınmıyor. İnsan canı bu kadar ucuz mu?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler