Yine KTÜ yine gerginlik !

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre Merkezi’nde bugün öğle saatlerinde düzenlenen bir panele girmek isteyen öğrenciler üniversite kapısından içeri alınmayınca gergin anlar yaşandı.KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde ‘Bölgesel G

Yine KTÜ yine gerginlik !

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre Merkezi’nde bugün öğle saatlerinde düzenlenen bir panele girmek isteyen öğrenciler üniversite kapısından içeri alınmayınca gergin anlar yaşandı.

KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde ‘Bölgesel Güvenlik Sorunları ve Türkiye’nin Güvenlik Politikaları’ adlı panele girmek isteyen öğrenciler içeri alınmamalarını sloganlarla protesto etti.

Öğrenciler bölgeye gelen çevik kuvvet ekipleri tarafından önce çembere alınarak toplantı alanından uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Daha sonra çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınan yaklaşık 25 öğrenci, polis midibüsüne bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel