Yazık ettiniz bu vadiye!

Trabzon’da milyon liralar harcanarak TOKİ ve Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında halkın hizmetine sunulan Zağnos Vadisi’nde ortaya çıkan şok görüntüler yürekleri ağızlara götürüyor. Bir tarafta Zağnos etkinlikleri kapsamında

Yazık ettiniz bu vadiye!
Trabzon’da milyon liralar harcanarak TOKİ ve Trabzon Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında halkın hizmetine sunulan Zağnos Vadisi’nde ortaya çıkan şok görüntüler yürekleri ağızlara götürüyor. Bir tarafta Zağnos etkinlikleri kapsamında Ramazan boyunca sergilenecek sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak pırıl pırıl akan suyu ile 1. etap, diğer tarafta etkinlik alanı dışındaki vadinin pislik içindeki hali... Sineklerin mekanı haline gelen 2. etap arasında ortaya çıkan dağlar kadar fark görenleri hayrete düşürüyor. Bir tarafta düzen tertip ve temizlik takdir toplarken diğer tarafta vadiyi ziyarete gelen vatandaşların pis kokuya mahkum edilmesi tepkileri beraberinde getiriyor. 
 
VATANDAŞ KAMELYALARA OTURAMIYOR
 
Yusuf Kaya, vadideki bu çelişkilerin yanı sıra TOKİ sırtlarındaki kamelyalara insanların aileleri ile birlikte oturmaya gelemediğini ifade ederek, "Alkol alan insanlar nedeniyle vatandaşlar bu kamelyalarda oturamıyor. Güvenlik var ama yetersiz kalıyor. Bu bölgenin halkın hizmetine açılması çok güzel oldu ancak temizlik ve güvenlik sorunlarının da aşılması gerekiyor. Vadinin etkinliklere ev sahipliği yapacak bir tarafı tertemiz ama etkinliklerin dışında kalan kesiminin pis kokular yayması Trabzon’a yakışmıyor. Bu pisliğin ortadan kaldırılması gerekiyor. Sinek ve böceklerin üreme alanı haline gelen bu yer insan sağlığı açısından da tehlike arz ediyor" dedi.
 
BU ÇİRKİN GÖRÜNTÜLER ORTADAN KALKACAK
 
Trabzon Belediyesi yetkilileri, vadinin düzenli olarak ilaçlandığını ve kirlilikle ilgili belediye tarafından bir projenin hazırlandığını ifade ederek, "Önümüzdeki günlerde bu çirkin görüntünün ortadan kaldırılması için çalışma yapacağız" dedi. Ramazan boyunca yerli ve yabancı misafirleri ağırlayacak Zağnos’un değer görmesini bekleniyor. Yapılan milyonlarca liralık yatırımın layıkıyla halkın hizmetine sunulması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel