Yaptırdı ama açılışa gelmedi

Ordu Valisi Ali Kaban, gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Ünye'de programında yer alan Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Ünye Çimento fabrikası tarafından yaptırılan teknoloji sınıfının açılışını, fabrika yetkililerinin katılmaması do

Yaptırdı ama açılışa gelmedi

Ordu Valisi Ali Kaban, gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Ünye'de programında yer alan Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Ünye Çimento fabrikası tarafından yaptırılan teknoloji sınıfının açılışını, fabrika yetkililerinin katılmaması dolayısıyla yapmadı.


Vali Ali Kaban, ilk olarak Ticaret Borsası salonunda milli eğitim müdürleri ile 2008-2009 eğitim-öğretim yılı için istişare toplantısı yaptı. Ardından Vali Kaban, Ünye Kaymakamlığı'na geçerek Kaymakam Dr. Osman Günaydın'dan Ünye hakkında kısa bir brifing aldı.

Devamında Ünye Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Vali Ali Kaban, burada Başkan Arpacıoğlu'ndan belediyeyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Vali Kaban, "Bizim için Ordu ne ise, bütün ilçelerde aynıdır. Payına düşen hizmetleri adil bir biçimde alırlar" dedi.


Ziyaretin ardından Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'ne geçen Vali Kaban, OYAK Ünye Çimento'nun matematik yarışmasında Türkiye birincisi olan okula yaptırdığı 16 bilgisayarlı teknoloji sınıfını açmak için geldi; ancak burada bu sınıfı yapan fabrikadan bir yetkili olmayınca sınıfın açılışını yapmadı.


Daha sonra Ünye Ticaret Borsası Mesleki Eğitim Merkezi'ne geçen Vali Kaban'a, olaydan kısa süre sonra haberdar olan Ünye Çimento Fabrikası Genel Müdürü İbrahim Keretli ve beraberindeki yardımcıları yetişti ve Vali'den özür diledi ve konudan geç haberdar olduklarını söyledi.


Vali Ali Kaban daha sonra Ünye Ticaret Borsası Genel Sekreteri Nadi Çolakoğlu ile beraber gittiği Mesleki Eğitim Merkezi'yle ilgili geniş çaplı bilgi alıp okulu gezdikten sonra iftar için davetli olduğu Ünye Çimento Fabrikası'na geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel