Vicdanı sızlayıp teslim olunca...

Samsun'da çalıştığı bankanın paralarını zimmetine geçirdiği için vicdanı sızlayarak adliyeye gidip teslim olan bankası, yargılandığı mahkeme tarafından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Olay, İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi'ndeki bir bankada meydana

Vicdanı sızlayıp teslim olunca...

Samsun'da çalıştığı bankanın paralarını zimmetine geçirdiği için vicdanı sızlayarak adliyeye gidip teslim olan bankası, yargılandığı mahkeme tarafından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi'ndeki bir bankada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli, 1 çocuk babası Mehmet Ö. (32), ihtiyacı doğrultusunda çeşitli tarihlerde hesaplarda oynama yapıp para çekti. Miktarın artması üzerine paniğe kapılıp paraya geri ödemeye çalışan Mehmet Ö., şans oyunları oynayarak para kazanıp geri ödeme yapmayı denedi. Şans oyunlarında da sürekli kaybeden Mehmet Ö., miktarın 156 bin lirayı bulması üzerine yaklaşık 1,5 yıl önce Samsun Adliyesi'ne giderek savcıya teslim oldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan M.Ö., suçunu itiraf etti ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Mehmet Ö., yargılandığı Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu. Tutuksuz olarak yargılanan ve pişman olduğunu ileri süren Mehmet Ö., bugün yine hakim karşısına çıktığı mahkeme tarafından "zimmet" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel