Vatandaş şişe başına para alacak

Bayraktar, pil, kağıt, plastik ve şişelerin geri dönüşümünü sağlamak için teşvik getirdiklerini, bu yönde hazırlanan projede yerli ve yabancı şirketler ile birlikte çalışacaklarını kaydetti.Nüfusun yoğun olduğu bölgelerden başlamak üzere geri dönüşüm kumb

Vatandaş şişe başına para alacak

Bayraktar, pil, kağıt, plastik ve şişelerin geri dönüşümünü sağlamak için teşvik getirdiklerini, bu yönde hazırlanan projede yerli ve yabancı şirketler ile birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Nüfusun yoğun olduğu bölgelerden başlamak üzere geri dönüşüm kumbaraları kurulacağını ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

"Önce AVM'lere bu kumbaralardan kurulacak. Vatandaş bu malzemeleri geri atarsa şişe başına para alacak. 25, 50 kuruş ile 1 lira arasında geri ödeme yapılacak. Böylece vatandaşların çöpleri ayırmasını teşvik edeceğiz. Bunu daha sonra Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Bunu yaygınlaştırabilirsek ekonomiye kazancı çok fazla."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel