Valilik'ten işsize ilginç cevap

Tüm işlemlerini yapar dosya Diş işleri bakanlığına gider. Bakanlıktan Hemşin' li Şevket Coşkun' a bir yazı gelir. Gelen yazıda "evraklarında imzası olan Vali Yardımcısı Kubilay Ant' ın imza sirküleri bakanlıkta yoktur. Bu sirkülerin biran önce bakanlığa g

Valilik'ten işsize ilginç cevap
Tüm işlemlerini yapar dosya Diş işleri bakanlığına gider. Bakanlıktan Hemşin' li Şevket Coşkun' a bir yazı gelir. Gelen yazıda "evraklarında imzası olan Vali Yardımcısı Kubilay Ant' ın imza sirküleri bakanlıkta yoktur. Bu sirkülerin biran önce bakanlığa gönderilmesini sağlayın" yazılıdır.

Yine Suudi Arabistan' da çalışacağı Sasel firmasından da Hemşin' li Şevket Coşku 'a gelen yazıda, "Valilik tarafından atılan imzaların dışişleri bakanlığında imza belgeleri(imza sirküleri) olmadığı için bakanlık bu belgeleri onaylamadı İmza atan kişinin(Vali Yardımcısı Kubilay Ant) imza sirküleri Diş İşleri bakanlığına gönderilmesi gerekmektedir" deniliyor.

Kendisine gelen bu yazılardan sonra Coşkun vali yardımcısı ile görüşmek için Valiliğe gidince Vali yardımcısının özel kalem müdürü Coşkun' a "Ağan varsa evrak bir iki günde bakanlığa gider, yoksa 3-5 ay beklersin" cevabını verir.Bu cevabı duyan Hemşin' li Şevket Coşkun, "Ağam olsa Rize'de iş bulurdum. Bu nasıl iş. Yüksek okul okuduğum halde amelelik için Yurt dışına gitmek istiyorum. Bana önce ağa bul deniyor. Bu nasıl devlet. Ağam olsa zaten Türkiye' de iş bulurdum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel