Vali'den Anaokullarına ziyaret

Eğitim faaliyetleriyle yakından ilgilenen Vali Okutan, Çukurçayır, Erdoğdu ve Yunus Emre Anaokullarını ziyaret etti.İlk olarak Çukurçayır Anaokulu'nu ve daha sonra da Erdoğdu ve Yunus Emre Anaokullarında incelemelerde bulunan Vali Okutan, çocuklarla sohbe

Vali'den Anaokullarına ziyaret

Eğitim faaliyetleriyle yakından ilgilenen Vali Okutan, Çukurçayır, Erdoğdu ve Yunus Emre Anaokullarını ziyaret etti.

İlk olarak Çukurçayır Anaokulu'nu ve daha sonra da Erdoğdu ve Yunus Emre Anaokullarında incelemelerde bulunan Vali Okutan, çocuklarla sohbet ettikten sonra miniklere Trabzon Valiliği'nin bastırdığı boyama kitabı ve çikolata hediye etti. Okulları çok beğenen Vali Okutan, okul müdürlerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Toplumların gelişmesindeki ana unsurun eğitim olduğuna dikkat çeken Vali Okutan, “Okul öncesi eğitim bir toplumun gelişmesindeki en önemli öğedir. Okuyan çocuk, anne ve babasının da okumasını sağlar. Toplumun eğitimli olması birçok sorunun önüne geçer. Eğitimin temeli okul öncesi eğitimle başlar.” dedi.

Vali Okutan, “Trabzon'un geleceği eğitimde ve biz de şehrimizi geleceğe eğitimle hazırlıyoruz. Trabzon eğitime önem veriyor ve bu özelliğini de son yıllarda gösteriyor. Çağın eğitim çağı olduğu gerçeğini görürsek, Trabzon'un çıkışının eğitimden geçtiğini de görürüz.” ifadesini kullandı. Trabzon'da okul öncesi eğitim konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Okutan, velilerin okul öncesi eğitimdeki duyarlılığının devam etmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel