Vali Okutan Trabzon Limanında

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Rusya'nın Sochi kentinden deniz yoluyla Trabzon'a gelen ve Trabzon Limanı'nda bekleyen hacı adaylarını ziyaretti. Rusya'nın otobüslere çıkış izni vermemesi nedeniyle Trabzon Limanı'nda bekleyen hacı adaylarını ziyaret eden Okut

Vali Okutan Trabzon Limanında

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Rusya'nın Sochi kentinden deniz yoluyla Trabzon'a gelen ve Trabzon Limanı'nda bekleyen hacı adaylarını ziyaretti.

Rusya'nın otobüslere çıkış izni vermemesi nedeniyle Trabzon Limanı'nda bekleyen hacı adaylarını ziyaret eden Okutan, hacı adaylarıyla sohbet ederek, ihtiyaçlarını dinledi.

Okutan, burada yaptığı açıklamada, hava şartlarının kötü olması nedeniyle, otobüslerin Rusya'dan gelmesinin bir iki gün alabileceğini belirterek, ''Burada bekleyen hacı adaylarının hiçbir sorunu yok. Sadece otobüslerinin gelmesini bekliyorlar. Çünkü bütün malzemeleri otobüslerindeymiş'' dedi.

Okutan, hacı adaylarının sağlık sorunlarıyla ilgili olarak doktor ve personel görevlendireceklerini kaydetti.

Vali Okutan ile birlikte AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur da hacı adaylarını ziyaret etti.

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti, İnguş Cumhuriyeti ve Çeçenistan uyruklu yaklaşık 180 hacı adayı, kara yoluyla Hatay üzerinden Suudi Arabistan'a gitmek üzere dün Sochi'den gemiyle Trabzon Limanı'na gelmiş, limanda Sochi'den başka bir gemiyle gelecek 6 otobüs ile özel otomobillerini bekleyen hacı adayları, Rusya'nın otobüsler ile otomobillere çıkış izni vermemesi nedeniyle beklemeye başlamışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel