Vali Okutan seminere katıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Nuri Okutan, AÇEV'i çok uzun süreden beri tanıdığını ve çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi. Daha önce görev yaptığı Siirt ve Sakarya illerinde AÇEV'in p

Vali Okutan seminere katıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Nuri Okutan, AÇEV'i çok uzun süreden beri tanıdığını ve çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

Daha önce görev yaptığı Siirt ve Sakarya illerinde AÇEV'in projelerine dahil olduğunu ifade eden Vali Okutan, konuşmasına şöyle devam etti: “Burada da projelere devam ediyoruz ve birlikte projeler yapıyoruz. Projeye gönüllülerin destek verdiğini görüyorum ve bu durum beni fazlasıyla mutlu ediyor.”

Trabzon'un her zaman sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına destek verdiğini dile getiren Vali Okutan, “İnsanı insan yapan, mutlu eden şeylerin başında; sahip olduğumuz imkanları, potansiyeli diğer insanların hizmetine sunabiliyorsak gerçek mutluluk oradadır. Tek başına zengin olmak, başarılı olmak, sağlıklı olmak, kalıcı değildir. İnsanı da mutlu etmeye yetmez. Mutluluk bu değerleri başkalarıyla paylaşmakla elde edilir.” şeklinde konuştu.

Trabzon'da bilinenin aksine okuryazar sorununun kırsalda, köylerde değil, göç alan merkezlerde, arka mahallelerde olduğunun altını çizen Vali Okutan, göç alan merkezlerdeki okumaz yazmazlık sorununun çözülmesi halinde bu sorunun kendiliğinden çözülmüş olacağını kaydetti.

AÇEV'in çalışmalarına her zaman olduğu gibi bundan sonrada destek vereceklerinin altını çizen Vali Okutan, “Trabzon her zaman kültür, sanat ve eğitim merkezi olmuştur. Sizleri gönülden kutluyorum. Yaptığınız işi küçümsemeyin. Bu çok önemli bir görevdir, sosyal sorumluluk görevini yerine getirmektir. Sadece devletin sosyal sorumluluk görevi yoktur, şirketlerinde, vatandaşlarında sosyal sorumluluk görevi vardır ve herkes üzerine düşen bu görevleri yerine getirmelidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler