Vali kömür fiyatlarını ele aldı

Toplantıda konuşan Vali Okutan, Trabzon'a doğal gazın henüz ulaşmadığını ve bir süre daha kömürle ısınmaya devam edileceğini hatırlattı. Hem kömür ticareti yapan arkadaşların sorunlarını görüşmek hem de bilhassa kömür fiyatları ile ilgili bir ayarlama yap

Vali kömür fiyatlarını ele aldı
Toplantıda konuşan Vali Okutan, Trabzon'a doğal gazın henüz ulaşmadığını ve bir süre daha kömürle ısınmaya devam edileceğini hatırlattı. Hem kömür ticareti yapan arkadaşların sorunlarını görüşmek hem de bilhassa kömür fiyatları ile ilgili bir ayarlama yapılabilir mi?

bunu konuşmak için biraraya geldiklerini kaydeden Vali Okutan “Bu durumu bütün yönleriyle ele almak ve değerlendirmesini yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Şimdi gerek çevre müdürümüz, gümrük müdürümüz, gerek dış ticaretten sorumlu arkadaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız ile konuyu değerlendireceğiz” dedi.

Doğalgaz'ın şehre gelişi ile ilgili de bilgiler veren Vali Okutan “Şehrimize çok yakın bir yere kadar geldi. Orada şimdi bu aşamada dağıtım sistemi yapılacak. En kısa süre içerisinde şehrimize dağıtılacak. Önce üniversite ve çevresindeki alana verilecek ve daha sonrada şehrin diğer alanlarına verilecek.

Bu hizmet için bir altyapının oluşturulması lazım. Gazın şehre ulaşmış olması yetmiyor. Bütün bunları dikkate aldığımızda kömür hala bizim önemli bir ısınma maddesi olarak karşımıza çıkıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel