Vali Kızılcık'tan örnek davranış

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, orucunu gazi İsmail Şahin ve ailesinin evinde açtı.Kızılcık, geçen yıl Van'ın Saray ilçesinde vatani görevini yaparken yola döşenen mayının patlaması sonucu gazi olan ve halen tedavisi devam eden Şahin ve ailesinin Düzköy il

Vali Kızılcık'tan örnek davranış

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, orucunu gazi İsmail Şahin ve ailesinin evinde açtı.

Kızılcık, geçen yıl Van'ın Saray ilçesinde vatani görevini yaparken yola döşenen mayının patlaması sonucu gazi olan ve halen tedavisi devam eden Şahin ve ailesinin Düzköy ilçesi Çayırbağı beldesine bağlı Zeliha Mahallesi'ndeki evine konuk oldu. İftarda Kızılcık ve Şahin ailesine, Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Çayırbağı Belediye Başkanı Hilmi Köroğlu ve Düzköy İl Genel Meclisi Üyesi Azmi Köroğlu da eşlik etti.

Kızılcık, gazilerin vatan uğrunda yaptığı fedakarlık ve kahramanlıkların milletin sinesinde yer edindiğini ve hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, "Bizi biz yapan ve millet olma bilincini oluşturan değerlerin başında şehitlik ve gazilik gelmektedir. Dolayısıyla milletimiz ve devletimiz hassasiyet içerisinde şehit ailelerine ve gazilerimize karşı her zaman duyarlı olarak yanlarında olmaya devem edecektir" dedi.

Şahin ise Vali Kızılıcık ile aynı sofrada oruç açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar sonrası Şahin ailesinin evinden ayrılarak Çayırbağı beldesinde bir çay ocağına giden Kızılcık, buradaki vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler