Vali Kızılcık'ın simit kaşarlı sohbeti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, fırsat buldukça Trabzon’da dolaşarak gerek vatandaşla gerekse esnafla olan sohbetlerini sürdürüyor.  Vali Kızılcık, dün öğleden sonra Trabzonspor eski asbaşkanlarından aynı zamanda tanınmış işadamı Kenan İskender’i ziyar

Vali Kızılcık'ın simit kaşarlı sohbeti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, fırsat buldukça Trabzon’da dolaşarak gerek vatandaşla gerekse esnafla olan sohbetlerini sürdürüyor.

 

Vali Kızılcık, dün öğleden sonra Trabzonspor eski asbaşkanlarından aynı zamanda tanınmış işadamı Kenan İskender’i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Ziyarette Zorlu Grand Otel Yönetim Kurulu Başkanı Osman Terzi de bulundu. Kenan İskender her zamanki misafirperverliği ile karşıladığı Vali Kızılcık’a adeta geleneksel hale gelen Trabzon simidi ile kaşar peynir ikram etti. Çaylarla birlikte yenen simit kaşarla birlikte sohbette koyulaştı. Vali Kızılcık, Trabzon için önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsederken, Kenan İskender özellikle Trabzon’un içinde bulunduğumuz dönemin en şanslı dönemlerden birisi olarak nitelendirdi.

 

İskender, “Trabzon’da şu anda çok iyi bir üçlü görev yapmaktadır. Bunlar başta sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Belediye Başkanımız. Bunların yanında bir de Bakanımızın olduğunu düşünürsek Trabzon olarak bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel