Vali Kızılcık neyi benimsiyor?

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Anadolu Basın Birliği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. ABB Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Şube Başkanı Abdulvahap Uludüz ve üyelerle bir süre görüşen Vali Kızılcık, Trabzon’da ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri basın ara

Vali Kızılcık neyi benimsiyor?

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Anadolu Basın Birliği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. ABB Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Şube Başkanı Abdulvahap Uludüz ve üyelerle bir süre görüşen Vali Kızılcık, Trabzon’da ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri basın aracılığıyla takip ettiğini belirterek, “Bizlerin gelişmeleri çok yakından takip etmesi gerekiyor. Ben proaktif yaklaşımı benimsemiş bir idareciyim. Olayların arkasından sürüklenmektense olayları yönlendirebilme çok daha önemlidir" dedi.

 

recep.jpg

 

Kızılcık, "Son 20 yıla baktığımızda çok başarılı olan liderler vardır. Gündemin arkasından savrulmaktansa gündemi siz belirleyiniz. Vatandaşın sorunlarını proaktif bir şekilde onlar dile getirmeden sorun yumak haline gelmeden çözmek çok daha ucuz bir olay. Medya halkı doğru bilgilendirme adına bir numaralı etken” ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Abdulvahap Uludüz ise, “Türkiye’de basınla ilgili kamu yararına çalışan ilk dernek. Vatandaşlık görevini yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizin Trabzon’daki çalışmalarınızı özellikle takip ediyorum. Güzel çalışmaların olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel