Vali 'Anıtı ortak dikmeliyiz'

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, eşi Sabiha Salihoğlu ile Gümüşhane'de yaşanan çığ faciasında hayatını kaybeden Özlem Timurcioğlu'nun ailesini ve TEDAK'ı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta Gümüşhane'de yaşanan çığ faciasında hayatını kaybeden Özlem Timurcioğ

Vali 'Anıtı ortak dikmeliyiz'
Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, eşi Sabiha Salihoğlu ile Gümüşhane'de yaşanan çığ faciasında hayatını kaybeden Özlem Timurcioğlu'nun ailesini ve TEDAK'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Gümüşhane'de yaşanan çığ faciasında hayatını kaybeden Özlem Timurcioğlu'nu ve TEDAK'ı ziyaret eden Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, çığ faciasının anısına anıt diktirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Trabzon Valiliği'nin de anıt düşüncesi olduğunu hatırlatan Salihoğlu, “Trabzon Valiliği'nin de böyle bir düşüncesi olduğu için birlikte hareket etmeliyiz ve ortak bir çalışma yapmalıyız. Zigana Dağı Trabzonluların ve Gümüşhanelilerin ortak kullanım alanıdır” dedi.

Olayla ilgili TEDAK üyeleri ile konuşan Vali Enver Salihoğlu, hayatını kaybeden Özlem Timurcioğlu'nun ailesine evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

TEDAK Başkanı Ercan Bostan, dağcılık faaliyetlerinin süreceğini yılmayacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel