Vakıfıkebir'deki cinayet sonrası

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Hürriyet Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda 4 çocuk annesi Nuran Karadeniz (48), evinin tuvaletinde ölü olarak bulunmuştu. Vücudunun göğüs, karın ve el kısmında yaklaşık 20 bıçak darbesi bulunan Ka

Vakıfıkebir'deki cinayet sonrası

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Hürriyet Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda 4 çocuk annesi Nuran Karadeniz (48), evinin tuvaletinde ölü olarak bulunmuştu. Vücudunun göğüs, karın ve el kısmında yaklaşık 20 bıçak darbesi bulunan Karadeniz'in 2-3 gün önce Özel İmperial Hastanesi'nde "Depresyon" tanısı ile tedavi görerek taburcu olduğu belirlendi. Yaklaşık 1,5 ay önce de evinden ayrıldığı öğrenilen Karadeniz'in 15 gün Özel İmperial Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra geçtiğimiz hafta sonu eşi ve çocuklarıyla birlikte evine döndüğü öğrenildi. Nuran Karadeniz'in kasap olan eşi A.K. (44) ile zaman zaman tartıştıkları belirtilirken, polis, Karadeniz'in çocukları ve gelininin de ifadelerine de başvurduğu kaydedildi. Bugün öğle saatlerinde Vakfıkebir İlçe Emniyet Amirliği'ne gelerek teslim olan A.K.'nın sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel