Vakfıkebirli ailenin dramı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi Deregözü Köyünde 21 Aralık 2004 gecesi çıkan yangın sonucunda üç çocuğunu kaybeden Menteşe ailesinin yangından sonra doğan oğulları Koray'da (4) vefat etti. Yangın olduğu sırada annesi Fatma'nın karnında 2 aylık olan minik Kor

Vakfıkebirli ailenin dramı
Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi Deregözü Köyünde 21 Aralık 2004 gecesi çıkan yangın sonucunda üç çocuğunu kaybeden Menteşe ailesinin yangından sonra doğan oğulları Koray'da (4) vefat etti.

Yangın olduğu sırada annesi Fatma'nın karnında 2 aylık olan minik Koray bu büyük acının üzerinden 7 ay geçtikten sonra Dünya'ya gelmiş ve babası Şevket ile annesi Fatma'nın acılarını hafifletmişti.

Dün sabah saatlerinde yüksek ateş şikâyetiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne getirilen minik Koray'ın ateşinin düşmesi için burada iğne yapılarak ilaçları verildi. Daha sonra Deregözü Köyü'nde bulunan evine gönderilen talihsiz bebek burada öğlenden sonra fenalaşarak yaşamını kaybetti.

Ailesi tarafından tekrar Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne getirilen Koray Menteşe otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kesin ölüm nedeni burada yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

21 Aralık 2004 gecesi Menteşe ailesinin Melehat (14), Koray (10) ve Fatma Nur (8), isimli üç çocuğu yanan evlerinin içerisinde feci bir şekilde can vermişti. Menteşe ailesinin Öznur ve Özlem adında iki kız çocuğu daha bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler