Vakfıkebir Sağlık Meslek Lisesi Avrupa yolunda

Vakfıkebir Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri proje ekibince hazırlanan ve AB tarafından onaylanan projeye 62 bin Euro’luk destek verildi.“Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi” kapsamında Özel Yıldızlıgüven

Vakfıkebir Sağlık Meslek Lisesi Avrupa yolunda

Vakfıkebir Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri proje ekibince hazırlanan ve AB tarafından onaylanan projeye 62 bin Euro’luk destek verildi.

“Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi” kapsamında Özel Yıldızlıgüven Hastanesi ve 18. Bölge Trabzon Eczacılar Odası’nın desteği ile Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı projeye AB tarafından 62 bin Euro’luk destek verildi. Bu destekle birlikte cerrahi hastalıklar üzerine öğrenim gören 15 öğrenci, iki öğretmen gözetiminde 7- 26 Nisan 2014 tarihleri arasında Hollanda’da, 5- 24 Mayıs 2014 tarihleri arasında da Çek Cumhuriyeti’nde cerrahi hastalıklar konusunda 20’şer günlük staja gidecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel