Vakfıkebir'in kurtuluşu!

Hükümet Konağı önündeki tören; Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Kaymakam Fikret Zaman'ın makamında tebrikleri kabulü ile başladı.

Vakfıkebir'in kurtuluşu!

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden tören, Vakfıkebir Kaymakamı Fikret Zaman, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Savaş Çağlar ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci'nin halkın bayramını kutlaması ile devam etti. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunduğu programda Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) halkoyunları ekibi folklor gösterisi sundu. Bazı minik izleyiciler de horona eşlik etti.

Törende Belediye Başkanı Hayri Birinci de bir konuşma yaptı.

Trabzon Belediyesi Mehter Takımı'nın tören alanındaki mehter marşı gösterisinin ardından yapımına 2007 yılında başlanan ve yeni bitirilen Fol Deresi dere kenarı yürüyüş bandının tanıtımını yapmak için köprü üstünde kısa bir konser verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel