Üniversiteli Gencin Acı Sonu

Samsun'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencilerinden genç kız öldü, arkadaşı yaralandı.Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Sinop yönüne giden, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz

Üniversiteli Gencin Acı Sonu

Samsun'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencilerinden genç kız öldü, arkadaşı yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Sinop yönüne giden, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, Atakum beldesi Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Dilek Gülle (21) ve arkadaşı Abdullah Anıl Özpek'e (21) çarptı.

Kazada yaralanan Gülle, kaldırıldığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Arkadaşı Özpek, tedavi altına alındı.

Bu arada olay yerine gelen polis ekipleri, kazadan sonra otomobiliyle kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için çalışmalara başladı.

Kaza yerinde bulunan parçalar üzerinde yapılan ilk incelemede, aracın beyaz renkli olduğunun ve markasının belirlendiğini ifade eden yetkililer, çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler