Umut Tiyatrosu Van için oynuyor !

Trabzon Umut Tiyatrosu ekibi; Van"da yaşanan felakete ve insanların içinde bulunduğu zor yaşam şartlarına kayıtsız kalmamak, farkındalık yaratabilmek ve oradakilerin yaralarını hafifletmek adına Anadolar oyununu sahneleyecek.Türkiye genelinde birçok şehir

Umut Tiyatrosu Van için oynuyor !

Trabzon Umut Tiyatrosu ekibi; Van"da yaşanan felakete ve insanların içinde bulunduğu zor yaşam şartlarına kayıtsız kalmamak, farkındalık yaratabilmek ve oradakilerin yaralarını hafifletmek adına Anadolar oyununu sahneleyecek.

Türkiye genelinde birçok şehirdeki tiyatro oyunları da Van için sahne alacak. Trabzon, Samsun, Ankara ve Marmaris"te sahnelenen tüm oyunlar biletsiz oynanacak. İzleyiciler bilet satın almak yerine yardım için giyecek eşya kuru gıdalar  getirerek destek verecek.

Trabzon Umut Tiyatrosu  20 Şubat saat: 20:00"de Hüseyin Kazaz Sahnesi"nde ''Anadolar'' Oyununun prömiyerinde Van depremzedelerine destek verecek.
 
Oyun ücretli olmayıp izlemeye giderken götürülen yiyecek giysi kıyafet ve hediyeler oyun sonunda paketlenip Van'a gönderilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel