Ulusoy'un yemeğinde neler oldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanı seçimlerine saatler kala mevcut Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un meclis üyelerine verdiği yemeğe Şadan Eren de katıldı. Seçimler nedeniyle karşı karşıya gelen Ali Osman Ulusoy ve Ş

Ulusoy'un yemeğinde neler oldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanı seçimlerine saatler kala mevcut Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un meclis üyelerine verdiği yemeğe Şadan Eren de katıldı.



Seçimler nedeniyle karşı karşıya gelen Ali Osman Ulusoy ve Şadan Eren yemekte samimi bir görüntü çizdi.

ÇOK İDDİALI KONUŞTU
Ali Osman Ulusoy, yemekte yaptığı konuşmada, “Yarın seçim var. Ben bu odada uzun süredir görev yaptım. Kötü günüm olmadı. Seçim olur, galip olur, sonunda seçilen başkan olur. Ben taraf olmak istemiyorum.Yarınki seçimde, ben yüzde 90'ın üzerinde oy almazsam, çalışmam, çalışamam. Dostuz arkadaşız fakat, yazılan çizilenlerde o ona dargın bu buna dargın söylentileri asılsızdır. Kimse kimseye dargın olamaz. Benden uzun da burada görev yok. Talip olmamız tesadüf değil o yüzden talip olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler