"Türkiye buhranlı günler yaşıyor "

Türk kimliğinin kalesi ve Türk milliyetçiliğinin sembol şehri Trabzon’umuzun üzerinde planlı bir şekilde oyun oynanmaktadır. Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in yönettiği, Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu şehrimize kar

"Türkiye buhranlı günler yaşıyor "

Türk kimliğinin kalesi ve Türk milliyetçiliğinin sembol şehri Trabzon’umuzun üzerinde planlı bir şekilde oyun oynanmaktadır. Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in yönettiği, Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu şehrimize karşı son günlerde medya üzerinde işlenen “bdp Trabzon’a gelecek” haberleri Türkiye’nin ateş çemberinden geçtiğini, sıkıntılı ve buhranlı günler yaşıyor olduğunu ispatlamaktadır. 

 
İktidar döneminde azan, palazlanan ve pazarlık masasında muhatap alınan bölücülerin arttığı,cesaretlendirildiği aşikardır.Son günlerde Başbakanın Karadeniz milletvekilleri ile yaptığı toplantı bize bu projenin iktidar ve Pkk ile İmralının yürüttüğü bir proje olduğunu göstermektedir. 
 
Güzel şehrimizde birlik ve beraberliğimizi bozmak amacıyla planlanan bu proje de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin polisine tokat atan,askerine kurşun sıkan küstah insanların şehrimizde anlatacakları hiç bir konu muhatap bulmayacaktır.
 
Kimse sinir uçlarımızı germesin. Trabzon milleti uyanıktır. Dik duruşundan asla taviz vermeyecektir. Türk milletinin,Türk devletinin  ve Türk milliyetçiliğinin kalesinin Trabzon olduğu aklınızdan çıkmasın. Eli kanlı insanlar şehzadeler şehri Trabzon’umuzu kirletemeyecektir. 
 
Herkes haddini bilsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler