Türk Haber-Sen'de başkan değişmedi

Türk Haber-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Tanrıkulu, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.Türk Haber Sen 5. Olağan Genel Kurulu Samsun PTT Başmüdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısına İlkadım Belediye

Türk Haber-Sen'de başkan değişmedi

Türk Haber-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Tanrıkulu, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.
Türk Haber Sen 5. Olağan Genel Kurulu Samsun PTT Başmüdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türk Haber-Sen Samsun Şube Başkanı Mehmet Tanrıkulu, Türk Enerji-Sen Orta Karadeniz Şube Başkanı Şuayip Deniz Demir, Türk Ulaşım-Sen Samsun Şube Başkanı İbrahim Temurcan, Türk İmar-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Çakır, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun Şube Başkanı Şemsettin Akça, Türk Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu KESK’E bağlı Haber-Sen Samsun Şube Sekreteri Ahmet Türker ve sendika üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Türk Haber-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkanı Mehmet Tanrıkulu, bir konuşma yaptı. Tanrıkulu, "Türkiye Kamu-Sen büyük bir sevdanın ve yine büyük bir mücadelenin adıdır. Sendikamız ve mensupları, bu zorlu mücadelede her türlü baskıya, tehdide, sürgüne göğüs germiş, kendisine sunulan rüşveti elinin tersiyle iterek, örnek bir davranış sergilemiştir. Çalışmayan, üretmeyen hiçbir çalışanın yanında bugüne kadar asla olmadık, bundan sonra da olmayacağız” dedi.

“MAKAM ARACI HACİZLİYDİ”
Genel kurulda yaptığı konuşmada icraatlarına değinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, “Seçildiğim günden bu yana yaklaşık 4.5 yıl geçti. Bu geçen süreç içerisinde zorluklarımız oldu. Çok acımasız eleştirilere muhatap olduk. Ama biz doğru inandığımız şeyleri hiç taviz vermeden bugüne kadar getirdik. Göreve geldiğimiz zaman belediyenin makam aracı hacizliydi. Kımıldayamaz bir haldeydik. Belediye ait makine parkı aracımızın tamirini sanayide yaptıramamak gibi bir itibarsızlıkla karşı karşıyaydık. İlk zamanlar çok bunaldım, ‘nasıl bu işin içinden çıkacağız’ diye. Çünkü itibarı kaybolmuş bir müessesinin piyasada iş yapma kapasitesi olmaz. Biz belediyeyi teslim aldığımızda çalışan sayısı bin 700 kişiydi. Şu anda bin 200 kişi” diye konuştu.
Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Tanrıkulu, kullanılan 75 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
Türk Haber-Sen Samsun Şubesi’nin yeni yönetim kurulu ise Hakan Keloğlu, İbrahim Aydemir, Abdullah Kocaman, Tuncay Genç, Beşir Gültepe ve Göksal Yener’den oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler