Tunalar Otomotiv Ordu'da

Otomotiv sektöründe 20 yılı aşkın deneyim tecrübesi, 120 kişiyi aşan personeli ile Tunalar Otomotiv, 2500 metrekare kapalı, 3500 metrekare açık, toplam 6000 metrekare alana sahip yeni plazası ve Giresun şubesi ile satış, servis Toptan yedek parça, aksesuar, Boya koruma ve sigorta konularında Fiat kullanıcılarına en iyi hizmet vermeye çalışırken büyüme ve gelişmesini  sürdürmeyi de  ihmal etmedi.

Tunalar Otomotiv Ordu'da

TUNALAR OTOMOTİV ORDU'DA

17 Ekim 2008 Cuma günü (Bugün) saat 15:30 da Fiat otomobillerinin Ordu Şubesinin açılışını yapacak olan Tunalar Otomotiv, Trabzon ve Giresun'dan sonra Orduda'da  hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Satış hizmetlerini “yüzde yüz müşteri mutluluğu” anlayışı ile sunmaya hazır ilkesi ile , Ordu Fiat tesisinin açılışına tüm bölge halkının katılımından onur duyacağını ifade eden Tunalar  Otomotiv, Cumhuriyet mahallesi. Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı Ordu-Giresun karayolu 8.km no 22 Ordu adresindeki Şubesinin açılışını Popüler kolbastı ekibinin eşsiz gösterileriyle gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel