Tuğgeneral konuşma yaptı!

Şehit uzman çavuşun cenazesi, Trabzon merkez İskenderpaşa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Yomra ilçesine bağlı İkisu köyüne getirilerek toprağa verildi. Şehidin cenazesi toprağa verildikten sonra bir manga asker tarafından saygı atışı yapıldı. Daha

Tuğgeneral konuşma yaptı!
Şehit uzman çavuşun cenazesi, Trabzon merkez İskenderpaşa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Yomra ilçesine bağlı İkisu köyüne getirilerek toprağa verildi. Şehidin cenazesi toprağa verildikten sonra bir manga asker tarafından saygı atışı yapıldı.

Daha sonra 3. Ordu Komutanlığı adına törene katılan Tuğgeneral İlhan Bölük, şehit uzman çavuşun tabutuna sarılı bayrağı ve fotoğrafı şehidin eşi ve babasına teslim etti. Şehidin babası ve eşinden bayrağı sonsuza kadar korumalarını ve gelecek nesillere bırakmalarını isteyen Tuğgeneral Bölük, "Mustafa bizim ne ilk ne de son şehidimiz.

Bu hainler vatanı bölmeye çalıştıkça bizim de onlarla olan mücadelemiz sonsuza kadar sürecek. Bizler bu yola baş koyduk. Üzüleceğiz ama başımızı asla öne eğmeyeceğiz" dedi.
Tuğgeneral İlhan Bölük, şehit uzman çavuşun kızları İrem ve Ceren'i de teselli etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel