TTSO’ya MÜSİAD’dan Aday

Bugün haber61.net'e açıklamalarda bulunan Suat Hacısalihoğlu'ndan sonra;  yönetim kurulu başkanlığı için ikinci  adayın da Hanefi Mahitapoğlu olacağı iddia ediliyor. MÜSİAD Trabzon Şube Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mahitapoğlu, 14 Şubat'ta yapıla

TTSO’ya MÜSİAD’dan Aday

Bugün haber61.net'e açıklamalarda bulunan Suat Hacısalihoğlu'ndan sonra;  yönetim kurulu başkanlığı için ikinci  adayın da Hanefi Mahitapoğlu olacağı iddia ediliyor.

 

MÜSİAD Trabzon Şube Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mahitapoğlu, 14 Şubat'ta yapılan Meslek grupları seçiminde 11. meslek grubundan seçimleri kazanmıştı. MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı'nın adaylık için yeterli desteği alamadığı, bunun üzerine Cemal Binler, Abdullah Esat ile birlikte Hanefi Mahitapoğlu'nu destekleyeceği söyleniyor.

 

Suat Hacısalihoğlu'nun haber61.net'e yaptığı “TTSO Meclis Başkanlığı için adayımız Şadan Eren'dir” açıklamasından sonra; Ali Osman Ulusoy'un da yönetim kurulu için desteğini MÜSİAD ekibine vereceği kulislerden sızan haberler arasında.

 

Daha önce Ali Osman Ulusoy ile birlikte hareket edeceği iddia edilen Türkay Gümüş ise sessizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel