TTSO'da kıyasıya yarış

14 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek meclis üyeliği ve meslek komiteleri seçimlerine geçen seçimde olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösteriliyor. TTSO'da toplam 35 meslek grubundan yaklaşık olarak 92 meclis üyesinin seçileceği öğrenilirken, birçok grupta

TTSO'da kıyasıya yarış

14 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek meclis üyeliği ve meslek komiteleri seçimlerine geçen seçimde olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösteriliyor.
TTSO'da toplam 35 meslek grubundan yaklaşık olarak 92 meclis üyesinin seçileceği öğrenilirken, birçok grupta birden fazla liste yapılıyor.

18. GRUPTA ÇİFT LİSTE VAR 
Seçimlerde Bilgisayar, Büro Makineleri, Elektronik ve İletişim Cihazlarının Ticaretiyle Onarımı isimli 18. Meslek Komitesi'nde çift listeli bir yarış gözüküyor.
Tekno Ev'den Şadan Eren, Somel Bilgisayar'dan Namık Somel, Toshiba Sistem Büro'dan
Münir Aydoğdu birlikte bir çalışma içerisine girerken karşılarında ikinci liste hazırlıklarında olan ismin Ahmet Sarı olduğu öğrenildi.

SİGORTACILAR YARIŞ HALİNDE 
TTSO seçimlerinde yarışın çok çekişmeli geçmesinin beklendiği bir diğer grup da Sigorta Acenteleri ve Sigorta Eksperlik Faaliyetleri isimli 30.Grup.
Bu grupta Cafer Hazaroğlu ve Volkan Albayrak'ın liste yapma çalışması içinde olduğu öğrenildi.
Hazaroğlu'nun listesinde Yıldız Uzun, Sigortacılar Derneği Başkanı İbrahim Sertel, Güven Küçükosman ve Coşkun Çebi'nin olduğu ifade edildi.
Volkan Albayrak ise geniş bir camiayı kucaklayacak bir liste çalışması içinde olduğunu söyledi.
30. Gruptan mecliste bulunan Nurcan Ofluoğlu ise kendisinin bir liste çalışması içinde olmadığını ve seçimlere tekrar girmeyi düşünmediğini kaydetti.

32. GRUP TEK LİSTE 
Mesleki, Bilimsel, Sanatsal, Kültürel ve Destek ile Diğer Hizmet Faaliyetleri isimli 32.grupta ise seçimlere tek listeyle giriliyor.

3. GRUPTA İKİ LİSTE 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Plastik ve Kauçuk Ürünler, Kimyasal Ürünler, Kağıt Ürünler, Metal Ürünler ve Diğer Ürünlerin İmalatı ve Kimyasal Maddelerin Toptan Ticareti isimli 3. Meslek Grubu'nda çift listeli bir yarış bekleniyor.

Türkay Gümüş; Servet Mete, Levent Erkuloğlu ve Muhammet Balta ile birlikte hareket ederken, Vahit Alüminyum'dan Vahittin Bayrak, Emin Kitapçı ve Salim Önel beraber seçim çalışmalarını yürütüyor.

TTSO'DA 7. GRUP 
TTSO 7. grupta da çift listeli bir seçim bekleniyor.
Ev ve Büro Mobilyaları ile Dekorasyon Amaçlı Aydınlatma Cihazlarının İmalatı ve Ticareti isimli grupta Murat İskender, Mobilyacılar Odası Başkanı Besim Kahveci ve Suat Bayraktar birliktelik içine girerken, Aydın Gündoğdu; Hasan Bektaş ve Baki Eyüboğlu ile seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

8. GRUP TEK LİSTE 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Sebze Meyve Toptan ve Perakende Ticareti isimli 8.Grubu'nda Mustafa Şılbır ve Ayhan Mazlum'un tek listeyle seçime girmesi bekleniyor.

16. GRUP DA TEK LİSTE 
TTSO'da 16.grupta da tek listeli bir seçim gözüküyor. Mücevherat, Saat, Gözlük ve Hediyelik Eşya İmalat ve Ticareti isimli grupta Coşkun Kahraman kuyumcuların genelde seçimlere tek listeyle gittiğini 14 Şubat'ta yapılacak seçimlerde de bunun değişmesini beklemediklerini kaydetti.

SEZEROĞLU, SÜRMEN, AKÜN VE DEMİR BİRLİKTELER… 
Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Kişisel Bakım Merkezleri, Eczane, Bakım ve Temizlik Ürünlerinin Ticareti ile Temizlik Hizmetleri isimli 20.Grup'ta da yine tek listeli bir seçim süreci yaşanıyor. Tayfun Sezeroğlu, Ayhan Sürmen, Kemal Akgün, Şadan Demir'in bir liste çalışması yaptığı belirtildi.

NAKLİYECİLER TEK LİSTE İLE GELİYOR 
TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un yeniden meclis üyeliğine girmeyi düşündüğü Nakliyecilerde tek liste bekleniyor. İşadamı Ekrem Kayıkçıoğlu, Ulusoy'la birlikte listeyi hazırlıyor.

22.GRUP'TA ÇİFT LİSTE VAR 
TTTSO'nun İkamet Amaçlı Konut İnşaatı ve Konut Yapı Kooperatifleri isimli 22.grubu'nda çift listeli bir yarış bekleniyor. Hasan Güven, Nurettin Aygün ve Burhan Akyüz birliktelik içine girerken, diğer taraftan Cemal Binler; Mustafa Albayrak ve Cengiz Çarkacı ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

ÇİFT LİSTE OLAN 6. GRUPTA YARIŞ VAR 
TTSO'nun Ağaç Ürünleri İmalatı ve Ticareti isimli 6.Grubu'nda çift listeli bir seçim süreci yaşanıyor.
Muhammet Sözen, Bülent Eyüboğlu ile bir birliktelik içine girerken, Mustafa Durmuş, Salih Zeki Yılmaz, Özer Bahçekapılı, Adil Yazıcı ve Ali İhsan Öztürk de diğer listenin oluşturulması çalışmalarını sürdürüyor.
Diğer liste çalışmasını ise Mustafa Durmuş yürütüyor.

14. GRUPDA SÜRPRİZ OLMAZSA TEK LİSTE SEÇİME GİRECEK… 
Tekstil Ürünleri Halı ve Perde İmalatı, Ticareti isimli 14.grupta bir sürpriz yaşanmazsa Ahmet Çakır; Osman Turfanda ve İzzet Tuna tek liste ile seçime gidecek.

2. GRUPTA YARIŞ BEKLENİYOR 
Madencilik, Taş Ocakçılığı ve Metalik Olmayan Mineral Ürünlerin İmalatı sektörlerinin yer aldığı 2. Grup'ta ciddi bir yarışın yaşanması bekleniyor.
TTSO yönetim Kurulu Üyesi işadamı Erkut Çelebi ile Bülbüloğlu A.Ş. ortaklarından Davut Bülbüloğlu, birlikte hareket ediyor. Madencilik grubunda Zeyyat Kafkas ise bağımsız olarak çalışmalarını yürütüyor.

GIDACILAR TEK LİSTE İLE YOLA ÇIKTI
Gıdacıların yer aldığı 232 üyeli grupta MÜSİAD ikinci başkanı İsmar Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu var.

YENİ YAPIYI BELİRLEYECEK GRUPLARDAN BİRİ 
TTSO'da 14 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde yeni yapıyı belirleyecek gruplardan biri de İnşaat Malzemeleri Satıcıları Grubu. 260 civarında üyesiyle meclise 3 meclis üyesi sokacak olan grupta TTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve eski başkan vekili Mehmet Çelik başta yer alıyor.

9. GRUP TEK LİSTE 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Fındık ve Çayın İşlenmesi ve Ticareti isimli 9.Grubu'nda fındık ve çay sektöründeki isimlerin birleşerek tek liste hazırlaması bekleniyor.
Çay sektöründen seçilerek şu anda meclis üyeliği görevini yürüten Rahmi Üstün fındık ve çaycılar ortak tek bir liste yapıp seçime gitmeyi düşünüyor.

RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BIYIK DA LİSTEDE
TTSO'nun Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri ile Kırtasiye Ürünlerinin Ticareti isimli 34. grubunda tek liste bekleniyor. Kenan Bıyık'ın Mustafa Hatipoğlu, Alican Lakot, Faruk Gazioğlu ve Nusret Karahasanoğlu ile bir liste çalışması yaptığı öğrenildi.

17.GRUP'TA ÇİFT LİSTELİ YARIŞ BEKLENİYOR 
Dayanıklı Tüketim Malları ve Diğer Ev Eşyaları Ticareti isimli 17.Grup'ta çift listeli bir yarış görünüyor. Hayati Örgün, Semih Melek, Erda Aygün birlikte hareket ederken; Cem Çapkınoğlu, İsmail Gençcelep ile Selçuk Erdem de diğer liste çalışmasını sürdürüyor.

25. GRUP ÇİFT LİSTELİ 
TTSO'nun Bina Dışı Yapıların Taahhüt İşleri ve Özel İnşaat Faaliyetleri ile kanalizasyon, atık yönetimi ve İyileştirme Faaliyetleri isimli 25. Grubu'nda çift listeli bir seçim süreci yaşanıyor. Şadan Eren, Adnan Sağlam ve Şaban Bülbül birlikte bir liste hazırlığına girerken, diğer çalışmayı ise Ahmet Ziya Akıntürk, Hasan Zeki Ergan ve Zeki Şamlıoğlu'nun yaptığı öğrenildi.

14. GRUP ÇİFT LİSTE OLDU 
TTSO'nun Tekstil Ürünleri Halı ve Perde İmalatı, Ticareti isimli 14.Grup'ta Ahmet, Çakır, Osman Turfanda ve İzzet Tuna'nın liste çalışmasına karşı Ömer Yeşilyurt ve Halil Yaroğlu'nun da bir çalışma yaptığı öğrenildi.

19.GRUP'TA ÇİFT LİSTELİ YARIŞ 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın Medikal Ürünler ve Ortopedik Malzemelerin İmalat ve Ticareti isimli 19.Grupta çift listeli bir yarış bekleniyor. Bahar Medikal'ın sahibi Köksal Dursun, Nasa Medikal Sahibi Saadettin Kanca, Hür Medikal Sahibi Murat Saylan, Cihan Medikal'ın Sahibi Cihan Bıyıklıoğlu ve Oluşum Medikal'ın Sahibi Şaban Doksanoğlu birlikte hareket ediyorlar.

10. GRUPTA ÇİFT LİSTELİ YARIŞ BEKLENİYOR 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 10. grupta da çift listeli bir yarış bekleniyor. Gıda İçecek ve Tütün Mamullerinin İmalatı isimli grupta Yaşar Temel Aksu, Aydın Uzun, Tahir Ayçiçek bir birliktelik içine girerken, Hüseyin Tüysüz, Cesur Gerigelmez, Kemal Uludüz ve Çıt çıt Kuruyemiş'ten Cemil Yılmaz'ın bir birliktelik içine girdiği öğrenildi.

4.GRUP TEK LİSTE... 
TTSO'nun Ayakkabı, Deri ve Av Malzemeleri Üretim ve Ticareti isimli 4.Grubu'nda tek listeli seçim süreci yaşanıyor.
H. İbrahim Nalbant, Kuzey Ayakkabıcılık'tan Tacettin Mutlu, Mekap Ayakkabıcılık'tan Selçuk İskender, Hikmet Baş ve ortakları, Aksport İnşaat Taahhüt Hizmetleri'nden Salih Aktürk bu grupta tek liste için birliktelik içine girdi.

31.GRUP'TA DA TEK LİSTELİ SEÇİM VAR 
Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri isimli 31. Grup'ta da tek listeli bir seçim gözüküyor. Bu grupta Mustafa Yaylalı; Orhan Selahattin Bektaş, Recep Yakuphan, Yusuf Şentürk ve Ali Haydar Gedikli birlikte hareket ediyor. 


13. GRUP ÇİFT LİSTE SEÇİME GİDİYOR

Motorlu Taşıtların ve Parçalarının Ticareti Bakım ve Onarım Hizmetleri isimli 13. Grup'ta çift listeli bir yarış görünüyor.

Ali Uzunalioğlu, Ali Bayramoğlu, Temel Kofoğlu ve Sinan Saraç ile bir birliktelik içine girerken,

İsmail Köseoğlu, Hasan Hayali, Ömer Topaloğlu, Murat Yanılmaz, Nuri Öztürk, Erol Keleşoğlu ve Adnan Bayraktar da bir beraberlik sağlayarak liste hazırlıklarını tamamladı.

15. GRUP'TA TEK LİSTE BEKLENİYOR

TTSO'nun Akaryakıt ve LPG İstasyonları, Petrol Ürünleri, Isınma Amaçlı Yakacakların İmalat ve Ticareti isimli 15.grup'ta Mustafa Erdem ile Ali Osman Ulusoy birliktelik içine girdi.

23. GRUP  ÇİFT LİSTE SEÇİME GİDİYOR

İnşaat sektörünü barındıran 23. grubunda çift listeyle seçime gitmesi bekleniyor. Ekrem Çapkınoğlu, Cafer Şafak, Mustafa Yaylalı, Ömer Bayraktar, Aziz Bahadır, Faruk Kanca birlikte hareket ederken, Ali Haydar Baş, Bülent Özyurt, Ömer Yiğit, Muhammer Şimşek, Metin Giritoğlu, Özer Yorgun, Tayfun Özlü bir liste hazırladılar.

28. GRUP TEK LİSTE

TTSO'nun Otel Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği isimli 28.grubunda tek listeli bir seçim süreci yaşanıyor. 14 Şubat'ta gerçekleştirilecek seçimler sonunda bu gruptan Özcan İlarslan ve Ömer Sağıroğlu'nun meclise girmesi bekleniyor.

5. GRUP'TA DA TEK LİSTELİ SEÇİM VAR…
Konfeksiyon İmalatı ve Ticareti ile Terzilik Hizmeti adlı 5. Grup'ta da tek listeli bir seçim dönemi geçiriliyor. Bu grupta üyelerin desteğini arkasına alan Davut Bozkurt, Gökhan Avcı ve Aykut Saka bir birliktelik içine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler