TSİAD'dan Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Sanayici İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Nezih Onur, Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Hayali ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette derneğin üstlendiği misyona değinen Vali Öz, “Trabzo

TSİAD'dan Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Sanayici İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Nezih Onur, Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Hayali ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette derneğin üstlendiği misyona değinen Vali Öz, “Trabzon Sanayici İşadamları Derneğimiz Trabzon’da en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Güzel tarafı birkaç nesil devam eden işadamları derneğimiz artık sınırlı görev süresiyle beraber ikinci ve üçüncü kuşak sanayici işadamlarımıza intikal etmiş durumda.

Bu Trabzon’daki istikrarın ekonomik anlamda sanayi ve ticaret anlamında faaliyet gösteren firmalarımızın ikinci, üçüncü kuşağa devretmesi buradaki istikrarın ve devamlılığın olması Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneğimizin köklü geleneğinin devamı açısından çok önemlidir. Bugüne kadar üyeleriyle ilgili çalışmalarda Trabzon’un ekonomik kalkınmasıyla ilgili konularda ve dışa açılma ve ihracat başta olmak üzere pek çok konuda önemli araştırmalara ve çalışmalara imza atmış bir derneğimizdir. Güçlü üyelik yapısı ve tecrübeli kadrosuyla ilimizin kalkınması sanayi ve ticaret alanında yeni ufukların açılmasına katkıda bulunacaklardır” dedi.

Trabzon Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Nezih Onur da derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel