TSİAD Turizme katkı çalışmalarını sürdürüyor

Derneğimiz tarafından TURSAB işbirliği ile gerçekleştirilen “Daha yaşanabilir Turizm Şehri Trabzon" projesi çerçevesinde Başkanımız Nezih ONUR, Başkan yardımcımız Hasan Kamil HAYALİ ve Genel Sekreterimiz Melike Savaş  Turizm İl Müdürü İsmail Kansız' ı ziy

TSİAD Turizme katkı çalışmalarını sürdürüyor

Derneğimiz tarafından TURSAB işbirliği ile gerçekleştirilen “Daha yaşanabilir Turizm Şehri Trabzon" projesi çerçevesinde Başkanımız Nezih ONUR, Başkan yardımcımız Hasan Kamil HAYALİ ve Genel Sekreterimiz Melike Savaş  Turizm İl Müdürü İsmail Kansız' ı ziyaret ettiler.

Kansız TSİAD 'ın ilimiz turizmine göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Trabzon olarak turizimde son yıllarda büyük gelişim gösterdik. Eksiklerimiz  olduğunu biliyoruz, siz işadamlarımızın desteği ve işbirliği ile daha iyi noktalara geleceğiz"dedi.

TSİAD başkanı Nezih Onur, şehrimizde turizm alanında gördüğümüz eksikliklerin tamamlanması ve kamuoyu oluşturulması adına bizde üzerimize düşeni yapmak ve katkı sağlamak istiyoruz, Tursab' dan gördüğümüz desteği sayın Kansız'dan da gördük. Bize düşen her türlü sorumlulukta yanlarındayız" şeklinde konuştu.

Turizm il Müdürü Kansız ve TSİAD yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ortahisar da incelemelerde bulundu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel