TSGİAD yeni başkanını seçti

Trabzon Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (TSGİAD) başkanı Emre Aksoy işlerinin yoğunluğu nedeni ile başkanlık görevinden istifa ederken, yeni Başkan Cemil Genç oldu. Aksoy, TSGİAD yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.  Genç yapmış ol

TSGİAD yeni başkanını seçti
Trabzon Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (TSGİAD) başkanı Emre Aksoy işlerinin yoğunluğu nedeni ile başkanlık görevinden istifa ederken, yeni Başkan Cemil Genç oldu. Aksoy, TSGİAD yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek. 
 
Genç yapmış olduğu açıklamada, derneğimizin kurucusu ve aynı zamanda başkanlığını yapmış genç ve başarılı bir iş adamı olan Emre Aksoy’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Amacımız hep birlikte çalışmalarımıza hız vererek TSGİAD çatısı altında her sektörden işadamlarıyla Trabzon’da başarılı işlere imza atmaktır. Trabzon için yeni projeler ve yeni istihdam alanları geliştirerek Trabzon ekonomisini hak ettiği yere taşımaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel