TS sorusuna Bakan 'Havet' dedi !

 Bakanlığı ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Muğla’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzonspor’un 2010-2011 Süper lig Şampiyonluk kupası için yasal yolara başvuracağı şeklindeki açıklamasına Bakanlık olarak şampiyonluk kupasını verip vey

TS sorusuna Bakan 'Havet' dedi !

 

Bakanlığı ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Muğla’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzonspor’un 2010-2011 Süper lig Şampiyonluk kupası için yasal yolara başvuracağı şeklindeki açıklamasına Bakanlık olarak şampiyonluk kupasını verip veya vermeme gibi bir durumda olmadıklarını söyledi. 

Muğla Valiliğini ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Suat Kılıç, “Futbol Federasyonu özerk bir kurum. Bunun yanında Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız yargı organları var. Ben Bakanlığa atandığımda şike soruşturması daha yeni başlamıştı. Aradan bir yıl geçti ve Türk mahkemeleri şike soruşturmasında en azından ilk etapta verecekleri kararı verdi. Ben Gençlik ve Spor Bakanı olarak kupanın şu takımdan alınıp şu takıma verilsin gibi bir insiyatifimiz yok. Türkiye liglerindeki tüm takımlar bizim takımımız. Kupa’nın verilmesi konusunda süreç ne olur bilemem. Su akar, mecrasını bulur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel