Trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı. 9 Eylül 2008

Edinilen bilgiye göre, Şavşat'tan Ardahan'a gitmekte olan ticari minibüs dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu uçuruma yuvarlandı.

Trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı. 9 Eylül 2008

Edinilen bilgiye göre, Şavşat'tan Ardahan'a gitmekte olan İzzet Gündüz (33) yönetimindeki 08 K 8101 plakalı ticari minibüs dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu uçuruma yuvarlandı.

Şavşat-Ardahan Karayolu'nun 15. kilometresi Sahara mevkiinde meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan Şaziye Gündüz (34) kaza yerinde hayatını kaybederken, araç şoförü ve eşi İzzet Gündüz yaralandı.

Yaralı İzzet Gündüz Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden eşi Şaziye Gündüz'ün cesedi uçuruma yuvarlanan araçtan jandarma ekiplerince çıkarılarak otopsi için Şavşat Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler