Trafiğe çıkacak sürücülere uyarı: Çeşitli yollarda çalışma var

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Trafiğe çıkacak sürücülere uyarı: Çeşitli yollarda çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akseki-Manavgat-Alanya ayrımı yolunun 6-9. kilometrelerinde bugün 09.00-17.00 saatlerinde belirli aralıklarla patlatmalı kazı çalışması yapılacağından trafik akışı kontrollü gerçekleştirilecek. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisinde 200 metrelik kesimde araç üst geçidi orta ayak imalatı çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle bugün saat 20.00'ye kadar otoyolun her iki yönünde birer şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım iki istikamette de diğer şeritlere yönlendiriliyor. 

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerinde Sabuncubeli Tüneli bağlantı yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Bu kesimde geçişlere diğer şeritten izin veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle 2 Nisan'a kadar İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul yönlerinde sol şeritler trafiğe kapalı tutulacak. Ulaşım, her iki yönde 2'şer şeritten kontrollü sağlanıyor.

Tosya-Osmancık yolunun 33-34. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım, bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin gerekli trafik işaretlemesinin yapıldığı bu kesimde yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel