Trafiğe çıkacak sürücüler, bu yollara dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Trafiğe çıkacak sürücüler, bu yollara dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 2 Aralık'a kadar otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştirilecek.

TAG Otoyolunun Düziçi kavşağı-Osmaniye kavşağı kesimi 1-5. kilometrelerinde üstyapı çalışması nedeniyle Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Adana-Gaziantep yönünde sol taşımadan kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz kavşağı-Çeltikçi kavşağı arasında bulunan Orhan Gökberber Viyadüğü'nün İstanbul istikameti, 6-8. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak, ulaşıma İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü izin veriliyor.

Akseki-Manavgat yolunun 4-6. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 10.00-15.00 saatlerinde yol trafiğe geçici olarak kapatılacak.

Şebinkarahisar-Alucra yolunun 15-16. kilometrelerinde yamaçlardaki serbest kayaların düşürülmesi çalışmaları nedeniyle 1-3 Aralık'ta ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler