Trabzon'un yeni adliyesinde sona doğru

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Beldesi’nde inşaatı süren yeni Adliye Sarayı bitirilme aşamasına geldiği ve bu yılın sonlarına doğru hizmete girmesi beklendiği öğrenildi.Büyüklüğü ve modern yapısıyla Türkiye’nin sayılı adliye binaları arasında yer alacak

Trabzon'un yeni adliyesinde sona doğru
Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Beldesi’nde inşaatı süren yeni Adliye Sarayı bitirilme aşamasına geldiği ve bu yılın sonlarına doğru hizmete girmesi beklendiği öğrenildi.
Büyüklüğü ve modern yapısıyla Türkiye’nin sayılı adliye binaları arasında yer alacak olan yeni Trabzon Adliyesinde üst düzey güvenlik sistemine göre dizayn edildi. Adliye Sarayı’nın içerisinde polis karakolu ve PTT şubesi de yer alacak.
 
Yaklaşık 120 kişilik konferans salonunun yanı sıra çeşitli sosyal tesislerin yer alacağı Adliye Sarayının yaklaşık 30 milyon TL mal olacağı belirtilirken, 38 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adliye Binasının içerisinin donanımının yapıldığı yaklaşık 40 mahkeme salonunun yer alacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler