Trabzonlulardan örnek davranış

Büyüklerin siyasi veya başka nedenlerden dolayı bir araya gelemediklerini belirten mahalle gençleri, oluşumun hiçbir şekilde siyasete bulaştırılmayacağını ve her siyasi görüşe aynı mesafede olduklarını ifade etti. Her hafta farklı mahallelerde bir araya g

Trabzonlulardan örnek davranış

Büyüklerin siyasi veya başka nedenlerden dolayı bir araya gelemediklerini belirten mahalle gençleri, oluşumun hiçbir şekilde siyasete bulaştırılmayacağını ve her siyasi görüşe aynı mesafede olduklarını ifade etti. Her hafta farklı mahallelerde bir araya gelen gençler, beldelerindeki sorunları tartışarak bunlara nasıl çözüm üretebilecekleri konusunda da bilgi alışverişinde de bulunuyor.

Yaklaşık 100 kişiyi bulan gençler, zaman zaman yemek programları düzenleyip beldenin yöneticileri ile bir araya geliyor. Grup sözcüsü olarak Hakan Tüysüz'ü seçen gençlerin internet siteleri de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel