Trabzonlu sünnetçiye bakın!

 İnönü Mahallesi Muhtarı emekli sağlık memuru 62 yaşındaki Salih Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mesleğe başladığı ilk yıllardan itibaren sünnet ettiği çocukların fotoğraflarını biriktirmeye başladığını, bu durumun bir süre sonra alışkanlığa dön

Trabzonlu sünnetçiye bakın!

 İnönü Mahallesi Muhtarı emekli sağlık memuru 62 yaşındaki Salih Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mesleğe başladığı ilk yıllardan itibaren sünnet ettiği çocukların fotoğraflarını biriktirmeye başladığını, bu durumun bir süre sonra alışkanlığa dönüştüğünü söyledi.

Yılmaz, sünnet ettiği çocukların ailesinden mutlaka bir fotoğraf istediğini ifade ederek, ''Ailelerden saklamak için çocuğun fotoğrafını alıyorum. Sünnet ettiğim çocukların fotoğraflarını saklamak artık işimin bir parçası haline dönüştü. Fotoğrafları saklamak zor olsa da bu bana mutluluk veriyor'' dedi.
Fotoğrafların bir bölümünü panolara astığını, diğerlerini ise albümlerde sakladığını anlatan Yılmaz, ''Yıllar içinde yaklaşık 30 bine yakın fotoğraf biriktirdim. Fotoğrafların her biri benim için ayrı bir önem taşıyor. Sünnet ettiğim dönemde çocuk olan kişiler daha sonraki yıllarda çocuklarıyla gelerek fotoğraflarına bakıyorlar'' diye konuştu.

Yılmaz, geçmiş yıllarda sünnet ettiği birçok çocuğun daha sonraki yıllarda çocuğunu da sünnet etme fırsatı bulduğunu vurgulayarak, bu durumun kendisini gururlandırdığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler