Trabzonlu müdür istifa etti

Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal görevinden istifa etti. Coşkun Hayal'in AK Parti'den İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi. Hayal'den boşalan Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne yardımcısı Ümit Demirkıran vekaleten atandı. COŞ

Trabzonlu müdür istifa etti

Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal görevinden istifa etti. Coşkun Hayal'in AK Parti'den İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi. Hayal'den boşalan Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne yardımcısı Ümit Demirkıran vekaleten atandı.

COŞKUN HAYAL KİMDİR?

1955 yılında Trabzon'da doğan Coşkun Hayal, 1975 yılında Ankara Polis Kolejini, 1978 yılında Ankara Polis Akademisini ve 1992 yılında da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Sırasıyla İstanbul, Konya, Mardin, Kırklareli Emniyet Müdürlüklerinde ve İstanbul Polis Moral Eğitim Merkezinde değişik rütbelerde görev yaptı.

 

1990 yılında İstanbul da sırasıyla Havalimanı, Kağıthane İlçe Emniyet Amirliği, İstanbul Polis Koleji Müdürlüğünde Şube Müdürü ve İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü, yine sırasıyla Güngören, Esenler, Pendik, Gazi Osman Paşa ve Kartal İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 1997 yılında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde toplumsal olaylardan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1997-2000 yıllarında Rize İl Emniyet Müdürü, 2000-2001 yıllarında Kırklareli İl Emniyet Müdürü, 2001-2002 yıllarında Bilecik İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Asayiş Daire Başkanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı yaptı. Bir süre Emniyet Genel Müdürlüğü A.P.K. Daire Başkanlığında APK Uzmanı olarak görev yapan Coşkun Hayal, sırasıyla yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı, Bartın İl Emniyet Müdürü ve 2006-2007 yıllarında da Kütahya İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. 12 Aralık 2007 tarihinde Balıkesir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Coşkun Hayal, yurtdışında değişik ülkelerde çeşitli görevlerde bulundu. Yurtdışı görevlerindeki hizmetleri nedeniyle 2 madalya ve çok sayıda teşekkür belgesi ile yurtiçindeki başarılı çalışmalarından dolayı bir çok takdirname, teşekkür belgesi ve ikramiyelerle ödüllendirilen Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, evli ve 4 çocuk babası.

Coşkun Hayal'in adı Kütahya Emniyet Müdürlüğü görevi sırasında ANAVATAN Partisi'nden milletvekili adayı olarak geçmiş, ancak, ANAVATAN-DP birleşmesindeki sorunlar sebebiyle milletvekili adayı olmaktan son anda vazgeçmişti. Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal'in, görevinden bugün istifa ederek memurluk hayatına son verdiği, istifasının kabul edildiği öğrenildi. İHA muhabiri, Emniyet Müdürü Coşkun Hayal'in İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adaylığını kaynaklarından doğrulattı. Coşkun Hayal'in eşi Sevinç Hayal de bugün öğleden sonra Balıkesir Polis Evi'nde tüm rütbeli ve rütbesiz emniyet mensuplarının eşlerine bir veda yemeği düzenledi. Coşkun Hayal, bu akşam mesai çıkışı Emniyet Müdür Vekili Ümit Demirkıran ile müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından törenle uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel