Trabzonlu milli boksöre serseri kurşun!

Düzköy ilçesine bağlı Beypınar Yaylası'nda bayram tatilini geçiren milli boksör Abdulkadir Köroğlu (29), bayram namazının ardından evine gitti. Evinin önünde elindeki küreği duvara yaslamak isteyen Köroğlu, bu sırada nereden geldiği anlaşılamayan kurşunun

Trabzonlu milli boksöre serseri kurşun!

Düzköy ilçesine bağlı Beypınar Yaylası'nda bayram tatilini geçiren milli boksör Abdulkadir Köroğlu (29), bayram namazının ardından evine gitti. Evinin önünde elindeki küreği duvara yaslamak isteyen Köroğlu, bu sırada nereden geldiği anlaşılamayan kurşunun koluna isabet etmesiyle yaralandı.

Yakınlarınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılan Köroğlu, kolundaki kurşur operasyonla çıkarılarak taburcu edildi.

Köroğlu,yaptığı açıklamada, "Camiden çıktık, eve geldim, kahvaltı yapacaktık. Elimde kürek vardı. Küreği duvara yaslarken koluma bir şey geldi. Önce taş geldiğini zannettim ama baktım ki kurşun" dedi.

Boksta Avrupa üçüncülüğü ve çok sayıda Türkiye şampiyonluğu bulunan milli boksör Abdulkadir Köroğlu son olarak 17. Akdeniz Oyunları'nda 69 kiloda Türkiye'yi temsil etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler