Trabzonlu eğitmenin talihsiz ölümü

Trabzon’da uzun yıllar şoförlüğün yanı sıra özel sürücü kursunda eğitmenlik yapan Muharrem Çakır (68) geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Çakır’ın bir hafta önce anjiyo olduğu ve kapalı olan iki damarından birinin açılarak stent takıldığı öğre

Trabzonlu eğitmenin talihsiz ölümü
Trabzon’da uzun yıllar şoförlüğün yanı sıra özel sürücü kursunda eğitmenlik yapan Muharrem Çakır (68) geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Çakır’ın bir hafta önce anjiyo olduğu ve kapalı olan iki damarından birinin açılarak stent takıldığı öğrenildi. 
 
Edinilen bilgiye göre, sahur yemeği için uyandırılmak istenen Çakır’dan cevap alamayan kardeşinin bağrışmaları üzerine eve gelen komşuları hemen 112 Acil Servisi aradı. Eve gelen sağlık görevlileri yaptıkları muayenede Çakır’ın öldüğünü belirlerken cenazesi İncirlik Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çarşıbaşı ilçesi Yoroz mevkiinde toprağa verildi.
 
Cenaze namazına Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katılırkın, Çakır’ın vefat ettiği gün kapalı olan diğer damarı için Ahi Evren Göğüs Kalp Damar ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi için gideceği öğrenildi.
 
Muharrem Çakır'ın Yenimahhel Bahçelievlerdeki evinde kendisi gibi bekar olan ablası  ile beraber yaşıyordu.Çakır'ın rahmetli babası Trabzon'un tanınmış şöförlerinden Boz İsmaşl lakaplı İsmail Çakır'dı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel