Trabzonlu berberlerden destek

Trabzon Berberler ve Kuaförler Derneği tarafından başlatılan 'Her Kitap Bizim İçin Değerli' kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Trabzon merkeze bağlı Doğançay köyü Evren İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere, Trabzon Berberler ve Kuaförler O

Trabzonlu berberlerden destek
Trabzon Berberler ve Kuaförler Derneği tarafından başlatılan 'Her Kitap Bizim İçin Değerli' kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Trabzon merkeze bağlı Doğançay köyü Evren İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere, Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Serkan Kalkan tarafından Okul Müdürü Mustafa Şan'a teslim edildi.

Çeşitli konuların içeren yaklaşak 200 adet kitabı Doğançay İlköğretim Okulu'na teslim eden Dernek Başkanı Serkan Kalkan, "Her kitap bizim için değerli kampanyasını başlatarak, eğitime katkıda bulunuyoruz. İnsanlarımız artık bir işe yaramayacak diye düşündükleri ve bir köşeye attıkları kitaplar bir çok insanın işine yarıyor.

Bunun çok iyi bilinmesini istiyoruz. Bu kampanyayı da onun için başlattık. Hiç kimse artık bu kitap benim bir işime yaramaz düşüncesine kapılıp bir köşeye atmasın, o kitap mutlaka birilerinin işine yarıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler